Groepslessen bij Total Body WOrx

Bootcamp is een effectief leuk outdoor programma, waarin het hele lichaam wordt getraind. Het is voor iedereen geschikt; man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderd. Je kan je eigen niveau bepalen. De bootcamp start bij de Pannenhoef, parkeerplaats ‘de Bak’ in Rijsbergen of aan de Watermanseweg 2a achter het bedrijfspand Basrijs b.v. of bij Total Body WorX zelf. Tenzij anders aangegeven. Het uitvoeren van oefeningen wordt afgewisseld met hardlopen. Iedereen op zijn/haar eigen tempo natuurlijk.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke trainingsmaterialen maar ook van de TRX, ropes, dynaband en andere materialen en eigen lichaamsgewicht. Tijdens de Bootcamp lessen van Total Body WorX kan iedereen, onder begeleiding, op zijn/haar eigen niveau trainen. Kracht, conditie, snelheid, coördinatie en vetverbranding zullen snel verbeteren door middel van spelvormen, sprints, drills, teamopdrachten en bodyweight oefeningen. Ondanks de hoge intensiteit van de bootcamp is het belangrijk om op de uitvoering van de oefeningen te letten. Tevens is een goede sfeer belangrijk.

Bootcamp wordt gegeven door:
• Anja
Bootcamp games
Deze worden voornamelijk gegeven aan de watermanseweg 2a – Rijsbergen.
Er zijn diverse banen, waar je oefeningen moet doen in een zo snel mogelijke tijd, zodat je een wedstrijd met jezelf of met andere kan doen.
Een Bootcamp event wordt in het najaar georganiseerd.

20190329 094142

Abonnementen

Bij Total Body WorX in Rijsbergen bieden we verschillende abonnementen aan.

Abonnement onbeperkt fitness

v.a. € 36,90 / 4 weken

Groepslessen

v.a. € 39,90 / 4 weken

Voedingscoaching & meting

v.a. €90 of €15 per meting

Kom jij bij ons sporten? Neem een gratis proefles
in de sportschool van Rijsbergen!