Groepslessen bij Total Body WOrx

HIIT staat voor High Intensive Interval Training. In een training van een half uur tot drie kwartier wordt het hele lichaam getraind. Het trainingsprincipe is dat je door middel van interval in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Tijdens deze training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. Ondanks dat je met intervallen werkt, heb je de vrijheid om zelf je training in te vullen met het gewicht of herhalingen dat je volbrengt. Wij maken gebruik van muziek die de tijd aangeeft. Je bent 45 seconde aan het trainen en je wisselt dat af met 15 seconde rust.

De HIIT is een goede manier om af te vallen, dit heeft ermee te maken dat je veel energie verbruikt in een korte periode. Om af te vallen spelen meerdere leefstijlfactoren een rol zoals voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Wij bieden verschillende variaties van HIIT aan. Zoals de HIIT games, hierbij houd je zelf bij hoeveel herhalingen je volbrengt in de gegeven tijd. Een paar trainingen later zal deze work-out weer herhaald worden. Je kunt kijken of je meer herhalingen kan volbrengen in dezelfde tijd. Je gaat dus de uitdaging aan met jezelf! Een andere variatie is de Power HIIT. In deze les wordt meer gebruik gemaakt van dumbels en barbells.

HIIT wordt gegeven door:
Anja
Veerle
Elvi
Collin
Dirk
Ike

b.eu1.jwwb.nl unsplash fmqblyhd2hu

Abonnementen

Bij Total Body WorX in Rijsbergen bieden we verschillende abonnementen aan.
Bij een abonnement van onbeperkt fitness wordt een meerprijs gerekend van €7,90 voor groepslessen.

Geen inschrijfkosten t.w.v. €24,95 bij 1 & 2 jarige abonnementen

Abonnement 1x per week fitness of groepsles

v.a. € 36,90 / 4 weken

Abonnement onbeperkt fitness

v.a. € 29,90 / 4 weken

Gezinsabonnement onbeperkt fitness

v.a. € 99,90 / 4 weken

Abonnement jeugd t/m 22 jaar

v.a. € 29,90 / 4 weken

Rittenkaart fitness/groepsles

v.a. €9,50 / per les

Kom jij bij ons sporten? Neem een gratis proefles
in de sportschool van Rijsbergen!