fbpx

Groepslessen bij Total Body WOrx

Shape & Yoga bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. De houdingen die je aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de Lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft. Tussentijds zijn er ook balans en shape oefeningen om het afwisselend te houden
Soms worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een yoga dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.
Ook wie geen topsporter, heeft baat bij deze yoga. Als je een zittend beroep hebt, bijvoorbeeld, belast je de gewrichten en het bindweefsel in je bekken en rug. Je spieren zijn constant aan het werk om je lichaam rechtop te houden. Daardoor verkorten ze. Bij deze yogales laat je die spieren juist los. De houdingen worden daarom zittend of liggend uitgevoerd.
Ben je op zoek naar de juiste balans tussen in– en ontspanning? Een plek waar je rust in alle hectiek vindt? Dan ben je van harte welkom in deze les. Yoga biedt vele voordelen voor je lichaam.
Ten eerste leer je beter balanceren d.m.v. de verschillende lichaamshoudingen, daardoor train je ook de spieren. Yoga zorgt ervoor dat je leniger wordt of blijft. Yoga verbetert je gezondheid. Zo stimuleert het de bloedcirculatie, is het goed voor je botten en je immuunsysteem en helpt je te ontspannen, dit is een van de mentale voordelen van yoga.
Na een shape & yoga voel je je energiek en uitgerust.

De Yoga en Shape & Yoga worden gegeven door:
- Anja

image 5

Abonnementen

Bij Total Body WorX in Rijsbergen bieden we verschillende abonnementen aan.

Geen intakekosten t.w.v. €25,90 bij 1 & 2 jarige abonnementen

Abonnement 1x per week fitness of groepsles

v.a. € 29,90 / 4 weken

Abonnement onbeperkt fitness en groepslessen

v.a. € 36,90 / 4 weken

Gezinsabonnement onbeperkt fitness

v.a. € 115,00 / 4 weken

Rittenkaart fitness/groepsles

v.a. €12,50 / per les

Voedingscoaching & meting

v.a. €69,00 of €8,00 per meting

Kom jij bij ons sporten? Neem een gratis proefles
in de sportschool van Rijsbergen!