fbpx

Het team

whatsapp image 2021 07 13 at 15.44.10

Anja

Eigenaresse 

Meer dan 36 jaar ben ik actief in fitness en heb van mijn hobby een beroep gemaakt.

Het is mijn passie en missie om mensen in sport te coachen. Zodat ze stap voor stap hun levenstijl om kunnen gooien naar een gezonde.

Sport is de rode draad in mijn leven!

Elke les of begeleiding die ik geef is niet hetzelfde en daarom nooit saai. Elke groep en persoon is anders en maken we de les op maat. Al meer dan 18 jaar geef ik met plezier  begeleiding en training!

Toen ik in 2012 weer in Rijsbergen kwam wonen, heb ik een uitspraak gedaan;

Ik ga Rijsbergen in beweging brengen en daar ga ik voor!

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.10

Wendy

Groepsles instructrice

Vanaf 2017 ben ik hier werkzaam.

Na interne opleidingen en een fitness training A geef ik met passie en enthousiasme verschillende lessen. Een fanatieke spinning, een intensief uurtje BBB, een opzwepende Body vitaal of een uur Be Fit, allemaal doe ik het met veel plezier! Al heel wat jaren sport ik, vroeger reed ik paard en rond mijn 18e ben ik in aanraking gekomen met spinning en fitness. Sporten hoort bij mijn leven, net als een gezonde levensstijl.

Naast het werken bij de sportschool ben ik werkzaam als gewichtsconsulente en voedingscoach in mijn eigen praktijk We Do Healthy te Rijsbergen.

 
whatsapp image 2021 07 13 at 15.43.57

Dirk

Fitness begeleider

Ik kan me al geen leven zonder sport voorstellen!

Vanaf de leeftijd dat ik mocht gaan voetballen, 7, ben ik gelijk op voetbal gegaan. Een stuk later, toen ik 9 was, ben ik ook maar gaan tennissen omdat dit mij erg aantrok.
Deze combinatie heb ik een lange tijd gedaan tot aan mijn 15e toen ik eindelijk ook mocht gaan fitnessen, waar ik al een tijd naar uit had gekeken. Dat is toen mijn passie geworden. Ik hou ervan om goed hard te trainen, maar er mag op zijn tijd ook wel wat tijdens de training gelachen worden.
Verder zit ik nog vol ambitie voor de toekomst en droom groots voor de toekomst.

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.07

Rick

Onderhoud

Ik help mee met de onderhoud van de fitnessapparatuur en dergelijke.

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.13

Collin

Stagiair

whatsapp image 2021 09 16 at 14.43.22

Ramses

Stagiair 

Ik zit op het Vitalis college 2e leerjaar en loop nu voor 1 jaar stage bij Total body WorX. Ik doe nu al 12 jaar met plezier aan atletiek en geef nu bijna 3 jaar training op Av sprint, ook ga ik graag een rondje hardlopen. Ik help graag mensen met het behalen van doelen en vind het leuk om iemand te motiveren.

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.12

Ike

Stagiair

Ik ben Ike 19 jaar, en woon al mijn gehele leven in Rijsbergen. Ik ben op mijn 7e begonnen met voetbal, en speel nu in de selectie van VVR. Ik ben ook actief in skiën, en dit jaar hoop ik mijn diploma te halen als skileraar! Ik gym zelf al 3 jaar bij Total Body WorX, en dit jaar ga ik stage lopen bij Total Body Worx. Ik geef Bootcamp lessen, en je kan me vinden in de gym om mensen te begeleiden en om zelf te trainen.

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.05 (1)

Veerle

Groepsles instructrice

Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs op basisschool De Klankhof in Etten-Leur. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te voetballen, tennissen of hardlopen.

Op de middelbare school heb ik Bewegen, Sport en Maatschappij gevolgd en later op de pabo de minor bewegingsonderwijs.

Sporten en sportles geven doe ik met heel veel plezier. Tijdens het sporten kun je je hoofd leeg maken en je kunt al je energie kwijt. Achteraf ga je met een voldaan gevoel naar huis. De sfeer bij Total Body Worx is erg fijn. Iedereen is welkom en kan sporten op zijn of haar niveau. Daarnaast is het sociale aspect, de gezelligheid ook erg belangrijk. Hopelijk tot snel!

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.05

Hilde

Groepsles instructrice

Ik werk al 20 jaar in de sport.

Mijn passie is mijn beroep geworden!

Doordat ik het les geven zo leuk vind, ben ik op een MBO-school gaan werken. Ik geef nu 1 avond per week les en werk overdag als docent.

Mijn ambities zijn; Mensen begeleiden, nieuwe dingen leren en laten kennismaken met een gezonde leefstijl en dat allemaal bij Total Body WorX. Kom gezellig een keer naar de Stretch & FleX of Spinning,  op donderdagavond!

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.08

Pascale

Groeples instructrice

Klein, vrolijk, spontaan en een beetje gek. Dat is hoe ik vaak omschreven word. Mijn naam is Pascale Boots en ik woon sinds maart 2020 in Rijsbergen. Sporten en gezond bezig zijn is een groot onderdeel in mijn leven. Zo heb ik de dansopleiding gedaan (klassiek ballet/moderne dans) en ben ik nu erg fanatiek met zwaardvechten.

Ik geef de Zumba lessen en val soms in bij de groepslessen. Mocht je ergens moeite mee hebben, vragen hebben, of gewoon willen kletsen mag je me altijd aanspreken!

whatsapp image 2021 07 08 at 15.36.09

Moniek

Marketeer

Zzp-er en sinds 2018 eigenares van Moniekdesign. Creativiteit is mijn grote passie. Logo’s, complete huisstijlen en WordPress websites die je zelf eenvoudig kunt onderhouden, zoals de site van Total Body WorX. Ik ondersteun de sportschool op verschillende gebieden. Van online marketing naar flyers ontwerpen tot binnenkort ook fitness begeleider. Ik heb een bachelor Communication & Multi Media Design en een diploma Mediavormgeving. 

whatsapp image 2021 07 13 at 15.43.55

Danae

Fitness / boksen

Ik ben Danae Lienos, 17 jaar en woon al mijn hele leven lang in Rijsbergen. Ik heb vorig jaar mijn Sport en Recreatie diploma behaald. Ik voetbal al heel mijn leven, daarnaast boks ik al sinds dat ik 10 jaar jong ben. Ik heb vorig jaar mijn stage hier gelopen ben er nu gaan werken. Ik geef de bootcamp lessen en de Boks/fit lessen. Sporten is wat ik iedere dag doe en dus veel van weet. Met al mijn ervaringen en ideeën wil ik iedereen helpen met het behalen van zijn of haar doelen!