Personal Training & Duo Training

Personal training

Je leert de juiste sporttechnieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner. Je traint effectief en bespaart daardoor tijd. Persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en).

Je hebt een stok achter de deur. We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt. 

Tarief

€ 55,50 per training van een uur

€ 25,50 per training van een half uur

10 x voor € 499,00

Samen met voedingsadvies kunnen wij jouw levensstijl veranderen. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.  Je verandert van binnen naar buiten. Bekijk de pagina Voeding

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

21

Duo training

Vind jij het leuk om samen te trainen met een vriend(in), collega of familie lid? Kom dan samen naar Total Body WorX voor een vrijblijvend intake gesprek. Met de coach gaan jullie beiden de gewenste doelen bespreken. De coach zal voor jullie een persoonlijk programma opstellen. Jullie volgen een programma op maat samengesteld en zullen versteld staan van de resultaten! Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen. Dus ga samen aan de slag en behaal je persoonlijke doelstellingen. 

Tarief 

€ 27,50 per training van een uur 

Bij 10x € 250 per persoon.

Small Group Training

Ervaar een persoonlijke training in een groepssetting. Deze trainingen behouden de persoonlijke aandacht en begeleiding van de 1 op 1 training, met het extra voordeel van teamspirit. Ook zijn de kosten lager omdat je deze met de groep deelt. De trainingen zijn gericht op kracht en conditie, terwijl ze worden aangepast aan de individuele behoeften en capaciteiten van de groepsleden. Small group training is geschikt voor groepen van drie tot zes personen.

Tarief

€ 17,50 per training per persoon

10 x € 150 per persoon

Abonnementen

Bij Total Body WorX in Rijsbergen bieden we verschillende abonnementen aan.

Abonnement onbeperkt fitness

v.a. € 36,90 / 4 weken

Groepslessen

v.a. € 39,90 / 4 weken

Voedingscoaching & meting

v.a. €90 of €15 per meting

Kom jij bij ons sporten? Neem een gratis proefles
in de sportschool van Rijsbergen!