fbpx

Voeding & meten bij Total Body WorX

  • Wil jij graag gezond en fit worden? 
  • Heb je al meerdere pogingen gedaan om ‘back in shape’ te komen maar vind je het lastig vol te houden? 
  • Wil jij graag je vetpercentage naar beneden hebben? 
  • Beter in je vel komen te zitten fysiek én mentaal?

Tijdens de eerste meting worden er samen doelen gesteld. Door je gewicht te wegen en je vetpercentage, BMI, spiermassa en omvang te meten, kunnen je persoonlijke doelen gehaald worden. In overleg wordt er een weegmoment afgesproken, hierdoor blijf je gemotiveerd. Door de persoonlijke begeleiding krijg jij de aandacht die je nodig hebt om je doelen echt te behalen.

Een summerbody is leuk maar jij gaat liever voor een gezond leefpatroon op de lange termijn. Dit is niet ingewikkeld, maar juist haalbaar. Dit voelt goed en is goed te combineren met jouw drukke levensstijl.

Met alleen beweging kom je er niet. Gezonde voeding is nét zo, al dan niet belangrijker om gezond en fit te worden. Wij begeleiden jou op het gebied van sport maar ook voeding. Je kunt ons via Whatsapp of mail vragen stellen op gebied van jouw eetpatroon. We gaan niet op dieet, maar werken aan een gezond eetpatroon voor de lange termijn.

voedingfb

Samenwerking

We do Healthy: Zij is gediplomeerd gewichts,- en voedingsconsulente. Daarnaast vind je haar regelmatig in onze sportschool. Daar geeft ze verschillende groepslessen.

De interesse in voeding en wat voeding met je lichaam doet heeft haar ertoe aangezet de opleiding gewichts- en voedingsconsulente te volgen. Zij gelooft niet in diëten of dieetproducten. Zij staat voor gezond en toch normaal eten. Bewustwording en werken aan een nieuwe leefstijl!

Abonnementen

Bij Total Body WorX in Rijsbergen bieden we verschillende abonnementen aan.

Geen intakekosten t.w.v. €25,90 bij 1 & 2 jarige abonnementen

Abonnement 1x per week fitness of groepsles

v.a. € 29,90 / 4 weken

Abonnement onbeperkt fitness en groepslessen

v.a. € 36,90 / 4 weken

Gezinsabonnement onbeperkt fitness

v.a. € 115,00 / 4 weken

Rittenkaart fitness/groepsles

v.a. €12,50 / per les

Voedingscoaching & meting

v.a. €69,00 of €8,00 per meting

Kom jij bij ons sporten? Neem een gratis proefles
in de sportschool van Rijsbergen!