Groepslessen bij Total Body WOrx

Spinning is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Met deze groepsles bouw je een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen.
Spinning is toegankelijk voor iedereen
Veel mensen die nog nooit een spinning les hebben gedaan zijn vaak bang dat dit veel te zwaar voor ze is. Maar iedereen kan op zijn/haar eigen niveau fietsen, door middel van de weerstandsknop zwaarder of minder zwaar te zetten.
Bouwen aan een mentale kracht
Uit ondervinding weten wij dat spinning twee belangrijke mentale dingen doet.
Ten eerste de warming-up en cooling down is een perfecte manier om te ontstressen. Voor en na een energieke spinning les kan je even de ogen sluiten . Dit laat je toe om opgekropte emoties los te laten en te ontspannen.
In tweede instantie leert spinning jou ook mentaal sterker worden. Als je spint zijn er goede en slechte dagen. Het belangrijkste is dat je doorzet met jouw spinningroutine. Trek jezelf door moeilijke momenten werk hard op de bergrit en geniet van de endurance rit.
De mentale zelfdiscipline die je verwerft via de spinning zal je ook helpen in het dagelijkse leven. Het helpt vooral bij self-control en vertrouwen. Spinning wakkert bij jou een positieve “yes I can” gevoel aan.

Spinning ondersteunt ook het buiten fietsen, er worden meer spieren getraind dan op een vlakke weg, doordat je gaat klimmen (d.m.v. de weerstandskop aan te draaien) en ook door het staan ontwikkel je meer spieren in je benen. En natuurlijk bouw je flink aan je conditie.

spinningzaal (1)

Abonnementen

Bij Total Body WorX in Rijsbergen bieden we verschillende abonnementen aan.

Abonnement onbeperkt fitness

v.a. € 36,90 / 4 weken

Groepslessen

v.a. € 39,90 / 4 weken

Voedingscoaching & meting

v.a. €90 of €15 per meting

Kom jij bij ons sporten? Neem een gratis proefles
in de sportschool van Rijsbergen!